Izkušnja uporabe Arthrolon

Izkušnje z uporabo kreme Arthrolon od Irine iz Sankt Peterburga

Pred kratkim se mi je vnamel komolčni sklep. Zelo neprijetna stvar: v redu je, da ne premaknete roke, takoj boli. To zelo pokvari življenje, biti morate previdni, ne delajte nenadnih gibov, uporabite skoraj samo eno roko.

Diagnosticiran artritis komolca. Zdravnik je svetoval kremo Arthrolon za sklepe, pojasnil, da je to sodobno učinkovito zdravilo, vendar je pogosto ponarejeno, zato ga je treba kupiti na uradni spletni strani. Našel sem uradno spletno stran in naročil - zelo kmalu je prišla lepa cev in jo začel uporabljati.

izkušnje z uporabo kreme arthrolon

Kako uporabljati kremo?

Zelo preprosto: trikrat na dan namažite vneto mesto. Glavna stvar je, da ne zamudite.

Tako sem storil in vsak dan je postajalo vse lažje. Bolečina in oteklina sta minili. Zdaj je minil že skoraj mesec dni uporabe, zaključujem tečaj in komolec me praktično ne boli. Lahko normalno premikam roke in vodim polno življenje. Zdravnik je rekel, da je po zaključku glavnega tečaja možno še naprej mazati komolec - za preprečevanje. Mislim, da bom tako naredil.

Vmes sem se odločil deliti svoje izkušnje z uporabo kreme, ker je bila ta izkušnja zelo pozitivna. To orodje res deluje!